Termeni și condiții

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestuia si achizitionarea de produse de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.


1. Informatii administrator

Website-ul 1mob.ro este proprietatea K-MOB Exclusive Design S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sector 6, Bvd. Timisoara Nr.69, Bl.C13, Ap.79, avand codul unic de inregistrare RO 28607755, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/7096/2011, telefon: 021 313 26 31.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Termenii si conditiile de fata sunt actualizate periodic, fara notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

K-MOB Exclusive Design S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor, fara a anunta in prealabil. Implicit K-MOB Exclusive Design S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga K-MOB Exclusive Design S.R.L. la nicio actiune.

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre K-MOB EXCLUSIVE DESIGN S.R.L pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii K-MOB EXCLUSIVE DESIGN.

Tot continutul site-ului 1mob.ro este proprietatea K-MOB Exclusive Design S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al K-MOB Exclusive Design S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta office@1mob.ro


2. Dreptul de autor

Acest website este intretinut si administrat de K-MOB Exclusive Design S.R.L..
Intregul continut al acestuia - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este in administrarea K-MOB Exclusive Design S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Preluarea de informatii de pe acest website in scopul republicarii totale sau partiale sub orice forma precum si folosirea fara acordul companiei K-MOB Exclusive Design S.R.L. a oricaror elemente se pedepseste conform legilor in vigoare.

K-MOB Exclusive Design S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura website-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest website (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste website-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Puteti raporta orice incalcare a dreptului de autor la adresa silviu@1mob.ro.


3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Informatiile prezentate pe website au caracter informativ. Ele sunt documentate si modificate conform fiselor/website-urilor de prezentare ale producatorilor. De asemenea, descrierile produselor pot fi incomplete insa K-MOB Exclusive Design S.R.L. face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante conform datelor primite de la producatori/furnizori.

Compania K-MOB Exclusive Design S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. K-MOB Exclusive Design S.R.L. face toate eforturile in a furniza pe website informatii corecte despre produse: pret, imagini si caracteristici.

Este posibil ca unele date sa fie eronate. In eventualitatea in care pretul sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Imaginile sunt prezentate pe website cu titlu de prezentare, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).


4. Garantia comerciala si conformitatea produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui website beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru sau de catre K-MOB Exclusive Design S.R.L.

K-MOB Exclusive Design S.R.L garanteaza ca produsele comercializate sunt conforme. Aceasta garantie este independenta de garantia comerciala si variaza intre 2 si 5 ani. K-MOB Exclusive Design S.R.L este raspunzatoare fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul livrarii produselor.

Garantia se solutioneaza in centrele mentionate si in conditiile specificate in certificatul de garantie ce insoteste produsul. Pentru acordarea garantiei este necesar sa pastrati factura si certificatul de garantie in original.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor si alte conditii ce sunt specificate in mod expres in cadrul certificatului de garantie ce insoteste produsul.


5. Disponibilitatea si livrarea produselor

K-MOB Exclusive Design S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania S.C.K-MOB Exclusive Design S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. In cazul in care plata a fost facuta in avans, clientul va primi inapoi banii incasati de K-MOB Exclusive Design S.R.L. pentru respectiva comanda.

In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de K-MOB Exclusive Design S.R.L., dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor companiei K-MOB Exclusive Design S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de K-MOB Exclusive Design S.R.L. de la acest client.


6. Preturi, modalitati de plata, facturare

Preturile prezentate pe site includ TVA (19%), insa nu includ eventualele cheltuieli de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. K-MOB Exclusive Design S.R.L. nu percepe nicio
taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@1mob.ro sau telefonic la 021 313 26 31.

Pretul, modalitatea de plata si de livrare sunt specificate in comanda. K-MOB EXCLUSIVE DESIGN S.R.L va emite catre client o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


7. Livrare

Produsele pot fi ridicate de la sediul K-MOB Exclusive Design S.R.L. din Bucuresti, Sector 6, Strada Preciziei Nr.3 sau livrate la o adresa furnizata de catre cumparator prin firma de curierat sau transport propriu.
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe website-ul 1mob.ro se incadreaza intre 1 zi si 20 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei K-MOB Exclusive Design S.R.L.. In conditii speciale, K-MOB Exclusive Design S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.


8. Renuntarea la cumparare si returnarea produselor

Renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor persoana fizica si se face conform O.U.G.34/2014 in cazul achizitionarii de produse folosind exclusiv tehnicile de comunicare la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.”

Produsele de tip mic mobilier ce sunt asamblate de catre cumparator pot fi returnate doar cu toate piesele aferente si fara defecte sau semne rezultate din manipulare si montare. Mobila la comanda realizata in baza unui contract si ce a fost realizata pe dimensiuni speciale nu poate fi returnata (conform art. 16, lit. c.).

Scaunele ce necesita montaj pot fi returnate fara a avea defectiuni fizice sau zgarieturi provocate de montarea incorecta. Ne rezervam dreptul de a solicita si retine contravaloarea daunelor rezultate din manipualare incorecta.

Canapelele ce se realizeaza pe baza unei comenzi speciale nu pot fi returnate (conform art. 16, lit. c.). Clientul isi asuma responsabilitatea masuratorilor pentru usile de acces prin care va fi introdusa canapeaua.

Saltele pot fi returnate doar daca nu au fost dezambalate din husa de plastic ce o sigileaza. Salteaua poate fi incercata fara a fi desfacuta din ambalajul original (conform art. 16, lit. e.). In cazul in care salteaua a fost dezambalata si utilizata, pentru a putea fi inapoiata se achita o taxa suplimentara, deoarece necesita retrimiterea in fabrica pentru schimbarea fetei de acoperire si reambalare. Saltelele realizate la comanda si fac obiectul unei comenzi speciale nu pot fi returnate.

Pernele, pilotele si lenjeriile de pat nu pot fi returnate daca au fost utilizate si dezambalate deorece nu mai corespund normelor tehnico-sanitare de igiena (conform art. 16, lit. e.).

Produsele se vor inapoia pe cheltuiala consumatorului, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maximum 14 zile calendaristice de la completarea formularului de returnare (RMA). Acest termen se poate prelungii pana la primirea produsului sau efectuarea dovezii trimiterii acestuia catre K-MOB Exclusive Design S.R.L.

Produsele se vor inapoia cu toate accesoriile, fara sa prezinte urme de deteriorare. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.


9. Politica de confidentialitate

K-MOB Exclusive Design S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor fi folosite in principal pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc., dar numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre K-MOB Exclusive Design S.R.L. nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date (dar nu si a celor necesare emiterii facturii pentru bunurile si serviciile comandate) si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@1mob.ro 

K-MOB Exclusive Design S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Informatiile furnizate catre K-MOB Exclusive Design S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare.

K-MOB Exclusive Design S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.


10. Recenziile si comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza website-ul 1mob.ro pot face recenzii/comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe website dupa o aprobare prealabila. K-MOB Exclusive Design S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu publica pe website comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine texte reprezentand e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.


11. Litigii

Pentru orice conflict aparut intre K-MOB Exclusive Design S.R.L. si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Persoana desemnata de catre K-MOB EXCLUSIVE DESIGN S.R.L pentru concilierea de comun acord este Silviu Parnuta (silviu@1mob.ro). Perioada de raspuns este cuprinsa intre 24 si 72 ore lucratoare.

Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul K-MOB Exclusive Design S.R.L.

K-MOB EXCLUSIVE DESIGN SRL este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 30171


Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 


1mob.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare 1mob.ro folosește cookies. Navigând în continuare îți exprimi acordul.