Livrare

Livrarea produselor

Costul de transport este calculat individual pentru fiecare produs in parte in functie de adresa de livrare. Valoarea costului de transport este afisat in momentul completarii datelor de cont si adresei de livrare. Anumite produse beneficiaza de transport gratuit in anumite localitati sau chiar in toata tara.

Produsele se livreaza in ambalajele originale, insotite de factura in original, chitanta sau bon fiscal, certificat de garantie si instructiuni de utilizare acolo unde este cazul.

Livrarea produselor noastre se realizeaza exclusiv pe teritoriul Romaniei. Termenul aproximativ de livrare este specificat in pagina specifica fiecarui produs.

 

In Bucuresti

Livrarea produselor de mobilier in zona metropolitana a Municipiului Bucuresti se efectueaza cu mijloace de transport proprii. Livrarea se efectuaza pana in fata imobilului. In general intervalul de livrare preferat se stabileste impreuna cu operatorul ce preia comanda.

 

In restul tarii

Produsele se livreaza prin curierat rapid. Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la dumneavoastra. Ne rezervam dreptul de a refuza trimiterea in tara a produselor ce necesita montaj specializat.

 


Urmareste comanda

Esti la curent in orice moment cu stadiul comenzii tale. Pentru o transparenta totala asupra stadiului in care se afla comanda, puteti vedea toate stadiile de procesare a acesteia.

In contul de client la sectiunea COMENZI se pot vizualiza toate comenzile dumneavoastra.

Este suficient sa accesati butonul Vezi comanda si veti avea la dispozitie toate informatiile actualizate in timp real.

 

Urmareste coletul

In momentul plecarii produselor din depozitul nostru veti primi in mod automat un email cu numarul de AWB aferent comenzii.

In Bucuresti livram cu mijloace de transport proprii, iar la cerere veti primi numarul de telefon al echipei ce realizeaza livrarea.

Detalii comenzi 1mob.ro

 

Nu am cont de client ?

Chiar daca ati decis sa finalizati comanda in mod rapid fara crearea unui cont de client puteti sa aflati stadiul comenzii dumneavoastra. Pentru acest lucru va putem la dispozitie pagina Urmareste comenzile fara cont

Pentru a putea vizualiza date despre comanda este necesar doar introducerea adresei de email si a codului de comanda pe care il veti primi automat in momentul trimiterii comenzii catre noi.

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare 1mob.ro folosește cookies. Navigând în continuare îți exprimi acordul.