Returnare

Dreptul de renuntare

Renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor persoana fizica si se face conform O.U.G.34/2014 in cazul achizitionarii de produse folosind exclusiv tehnicile de comunicare la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.”

Produsele de tip mic mobilier ce sunt asamblate de catre cumparator pot fi returnate doar cu toate piesele aferente si fara defecte sau semne rezultate din manipulare si montare. Mobila la comanda realizata in baza unui contract si ce a fost realizata pe dimensiuni speciale nu poate fi returnata (conform art. 16, lit. c.).

Scaunele ce necesita montaj pot fi returnate fara a avea defectiuni fizice sau zgarieturi provocate de montarea incorecta. Ne rezervam dreptul de a solicita si retine contravaloarea daunelor rezultate din manipualare incorecta.

Canapelele ce se realizeaza pe baza unei comenzi speciale nu pot fi returnate (conform art. 16, lit. c.). Clientul isi asuma responsabilitatea masuratorilor pentru usile de acces prin care va fi introdusa canapeaua.

Saltele pot fi returnate doar daca nu au fost dezambalate din husa de plastic ce o sigileaza. Salteaua poate fi incercata fara a fi desfacuta din ambalajul original (conform art. 16, lit. e.). In cazul in care salteaua a fost dezambalata si utilizata, pentru a putea fi inapoiata se achita o taxa suplimentara, deoarece necesita retrimiterea in fabrica pentru schimbarea fetei de acoperire si reambalare. Saltelele realizate la comanda si fac obiectul unei comenzi speciale nu pot fi returnate.

Pernele, pilotele si lenjeriile de pat nu pot fi returnate daca au fost utilizate si dezambalate deorece nu mai corespund normelor tehnico-sanitare de igiena (conform art. 16, lit. e.).

Produsele se vor inapoia pe cheltuiala consumatorului, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maximum 14 zile calendaristice de la completarea formularului de mai jos. Acest termen se poate prelungii pana la primirea produsului sau efectuarea dovezii trimiterii acestuia catre K-MOB Exclusive Design S.R.L.

Produsele se vor inapoia cu toate accesoriile, fara sa prezinte urme de deteriorare. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

 

Formular de retragere a produselor

Acest formular este orientativ si nu obligatoriu.

* - câmpuri obligatorii

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare 1mob.ro folosește cookies. Navigând în continuare îți exprimi acordul.